Ο πρωθυπουργός του MTV

|

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του '80 που ο μικρός Αλέξης έβλεπε MTV. Δεν ξέρετε τι καταστροφή έχει κάνει αυτό το κανάλι! Εκεί λοιπόν ο Αλέξης βρήκε το είδωλό του. Τον βοηθούσε και η baby φάτσα του, το τζίβα μαλλί του και όποτε έβλεπε τον Rick Astley να σκάει στην οθόνη ο μικρός Αλέξης έφερνε τις στροφές του στο παιδικό δωμάτιο με βούρτσα για μικρόφωνο.

Η κατάσταση τον πήγε μετά στην κομματικοποίηση και στο "Παιδιά σηκωθείτε", αλλά ο Αλέξης πάντα κρυφά διάβαζε σούπερ-Κατερίνα για να μαθαίνει νέα του ειδώλου του. Μακρύ μαλλί ο Rick, μακρύ μαλλί και ο Αλέξης. Και μην νομίζετε ότι έχει σταματήσει μετά από 25 χρόνια να ψάχνει στην Google για τα νέα του Rick. 

Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του είναι κλεμμένες μέχρι σήμερα από το είδωλό του. 

Γερνάει ο Astley με σιέλ πουκαμισάκι και σκούρο μπλε σακάκι, τω αυτώ και ο Αλέξης.  Τον βοηθάει που το μαλλί και τον δύο είναι μέχρι σήμερα τζίβα.

Αν ο Rick είχε κάνει φαλάκρα το πιο πιθανόν θα ήταν ο Αλέξης να ήταν ο πρώτος άνδρας στην υφήλιο που θα επέβαλλε στον εαυτό του αποτρίχωση μαλλιών με χαλάουα (έκανε θραύση στα '80s πριν βγουν οι αποτριχωτικές ταινίες στα 90s).

Πάω στοίχημα ότι ακόμα και σήμερα κλειδώνεται στην τουαλέτα του κόμματος με το tablet και θαυμάζει που έφερε το MTV στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Πολύ unisex χρώμα, άνευ λόγου θόρυβο, γρήγορα πλάνα, λάιτ ήχο και χαζή επανάληψη στον στίχο.

Νάτα τα πουλάκια μου!