"Μένουμε με τον κώλο τούρλα"

|

Σας τύφλωσαν με τους Χρυσαυγίτες και τα ξυρισμένα κεφάλια. Αυτοί ήταν μόνο το παραβάν του τι κρυβόταν από πίσω. Είδες πόσοι ήταν; Όλοι του καλού κόσμου. Πολύ ουάου άτομα. Και γνωστές μεγαλοκοπέλες του διαδικτύου που για μια δροσιά στα σκέλια τους ήταν κάποτε παπανδρεϊκές, μετά τζιμερικές και ξαφνικά χιτλερικές.
Κοίταζες εσύ τον Κασιδιάρη και από πίσω ερχόταν οι ορδές. Καλοπληρώμενες από την Ε.Ε ορδές. Αυτοί ήταν μόνο η αρχή. Ο Σύριζα ως αντιστασιακό αντιχιτλερικό κόμμα, αλλά στηριζόμενος στα ιδεώδη της Ε.Ε του Χίτλερ, θα βγάλει κι άλλους τέτοιους συνειδητά και ασυνείδητα. Έχουμε να κάνουμε χοντρό χάζι. 
Διαδηλώσεις ειρηνικές και φωνή για όλους δεν θέλατε; Διαδηλώσεις "ξεφωνήμενων", χασικλήδων, διαπραγματεύομενων και ναζιστών καταντήσατε το ιερό σημείο της Βουλής που εκεί έπεφτε κάποτε  ωραίο ξύλο. Το σωστό ξύλο. Βάραγε η εξουσία και διαχωριζόταν από τον λαό. 
Δεν σάς άρεσε που η εξουσία έδειχνε το ναζιστικό της πρόσωπο. Θέλατε να σας χτυπά σεξουαλικά τα κωλομάγουλα και να κάνετε διαδηλωτική βόλτα γλείφοντας παγωτό χωνάκι! Πάρτε τα, λοιπόν. 
Αν νομίζετε ότι Ελευθερία είναι να δοξάζεις τον ναζισμό καλυμμένα με "Διαπραγματεύσεις στα φιλογιουνκερικά χέρια μας" και "Μένουμε με τον κώλο τούρλα στον Ες Ες", σου αξίζει ο Χίτλερ, μάγκα μου. Αφού δεν καταλαβαίνεις 5 χρόνια τώρα την ναζιστική προπαγάνδα με ζεστό χρήμα που ρέει από την Ε.Ε, αυτά που θα πάθεις, εσύ τα διάλεξες.
Και ο "αθώος" φιλοευρωπαϊστής από την πατρίδα του Ευρώπη και οι φιλοναζίστες λαϊφσταλίστες από τα χεράκια μας. 


Νάτα τα πουλάκια μου!