Η Φαλλική Εταιρεία

|

Πάλι με "σκονάκι" πήγε για τις εξετάσεις Πολιτικής Ομιλίας ο πρωθυπουργός σας. Τι το' θελες, ρε Αλεξάκο, πρωτοδεσμίτης του 1992 να ασχολείσαι με θέματα ιστορικά; Από σήμερα ο πλανήτης μπορεί να σε αποκαλεί "Πατέρα της Ιστορίας", διότι πραγματικά της γ@μησες τη μάνα. 
Κάθεσαι και παπαγαλίζεις "σκονάκια" γραμμένα από "πατριώτες" θαυμαστές του Μαυροκορδάτου της συγκυβέρνησης των ΑΝΕΛ; Τι ήταν αυτό με την Φιλική Εταιρεία που είπες; "Η Ελληνική Επανάσταση ενσωμάτωσε τις ιδέες και τις αξίες που διακινήθηκαν από την Φιλική Εταιρεία". 
Και μη μου πεις, Αλέξη,  ότι γνωρίζεις τι ήταν η Φιλική Εταιρεία και τι "διακινούσε" γιατί αν οι "αξίες" που διακινούσε τις προσκυνάς τότε τι το θέλεις αυτό το "αριστερό ριζοσπαστικό" στην ταμπέλα. Κάντο Εταιρικό Τραπεζικό να είσαι μέσα. 
Πες από μέσα σου αυτό που σου έρχεται, παιδί μου, όπως οι τηλεοπτικές περσόνες ψηφοφόροι σου, και συμπλήρωσέ το με το σχόλιο του τηλεοπτικού εκπροσώπου τύπου της "Εταιρείας" σου. Άσε την Ιστορία και ασχολήσου με την Φαλλική Εταιρεία μη και "βαρβατέψει" λίγο το πολιτικό σου προσωπικό.

Νάτα τα πουλάκια μου!