Η Λεγεώνα των Ευρωπαίων

|

Στο πλευρό της Γαλλίας όλοι! Όλοι οι Ευρωπαϊστές ρίχνουν δάκρυ για το χτύπημα εναντίον της
ελευθερίας και κατά της μισαλλοδοξίας. Μέχρι και πορεία θα κάνουν Μέρκελ, Σαμαράς, Ρέντσι, Ραχόι και όλα τα φασισταριά στο Παρίσι εναντίον των φανατικών. Μέχρι και έκτακτο συμβούλιο στο Ευρωκοινοβούλιο θα γίνει τον Φεβρουάριο εναντίον της τρομοκρατίας. Καλά το έστησαν το σκηνικό, έφαγαν και 4 σκιτσογράφους που είχαν γίνει κακό σπυρί σε εκπροσώπους των Θεών και των "Δημοκρατιών", ακόμα ένας Αλγερινός ράπερ (σαν εκείνο τον Άγγλο ράπερ που παίρνει κεφάλια "άπιστων" υπέρ του Ισλαμικού Κράτους) είναι ο χαρακτηρισμένος εγκληματίας και βουρ να φτιάξουν ευρωπαϊκούς νόμους που να καλύπτουν την ήσυχη ζωή των Ευρωπαίων. 
Η Γαλλία που εθελοτυφλεί για τις σφαγές της δημοκρατικότατης  Λεγεώνας των Ξένων που από το 1945 απαρτιζόταν από όλους τους Ες- Ες και ναζιστοκαθάρματα της Ευρώπης, θρηνεί! Αλγερία, Κονγκό, Βιετνάμ, Ινδοκίνα και όπου είχε πηγές για τα θησαυροφυλάκιά της.  Το σύνθημα "Τιμή και Πίστη" χώρεσε ό,τι πιο άτιμο αποικιοκρατικό σχέδιο είχατε βάλει μπροστά φτιάχνοντας τον πρώτο Ευρωπαϊκό Στρατό από το 1831.  
Το δυστύχημα είναι ότι οι απόγονοι των 5,000,000 σφαγιασμένων Αλγερινών που πολέμησαν για την ελευθερία και που τους έχετε γκετοποιήσει από το 1962  δεν σας έκοψαν τα κεφάλια στον ύπνο για ό,τι πράξατε και πράττετε. Η Ιστορία είναι όμως άδικη διότι αν θερίζατε ό,τι σπείρατε τότε ο κόσμος θα ήταν μια σταλιά πιο δίκαιος. 
Αντί για πλακάτ που οι επικοινωνιολόγοι του συστήματος είχαν έτοιμα πριν ακόμα πέσουν οι σφαίρες στο Charlie Hebdo και ειρηνικές πορείες από κακομοίρηδες υποστηρικτές σας, στο Ευρωκοινοβούλιο δεν θα γινόταν συζήτηση για την δήθεν τρομοκρατία των δυτικοθρεμμένων δήθεν ισλαμιστών αλλά δίκη για τα ευρωπαϊκά φιλεύσπλαχνα ανά το κόσμο εγκλήματά σας. 


Νάτα τα πουλάκια μου!