Ο πόλεμος της ειρήνης

|

Είναι άλλο η υπεράσπιση της γης και της ελευθερίας από προσωπική επιλογή και άλλο η διαταγή να υπερασπίζεσαι και τα δύο με την εντολή της επιβεβλημένης Αρχής. Αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση των Ελλήνων με σύνθημα το ΟΧΙ χωρίζεται σε δύο μέρη: Στην αντίσταση εναντίον των εισβολέων από επιλογή και στην αντίσταση υπό εντολή. Το αποτέλεσμα της εκτέλεσης εντολής είναι αυτό που ζει η χώρα από την "απελευθέρωση" του 1944 και μετά. Δηλαδή συνθηκολόγηση με τους "συμμάχους" μετά την πτώση του Γ' Ράιχ, παράδοση άνευ όρων του πλούτου της Ελλάδας στους "αδελφούς" δυτικούς  και βέβαια συμμετοχή με το ζόρι (υπό τον φόβο μιας νέας εισβολής) στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κρατών φθάνοντας στο Δ'Ράιχ που ζούμε σήμερα υπό την σκέπη της "ειρήνης". 
Το αποτέλεσμα του ΟΧΙ από προσωπική επιλογή είναι ένας διαρκής πόλεμος ενάντια στον οποιονδήποτε εισβολέα και όχι μόνο σε αυτόν που η Αρχή επιλέγει λόγω πολιτικοοικονομικού συμφέροντος. Το ΟΧΙ της προσωπικής επιλογής είναι διαρκής αντίσταση και το αποτέλεσμα τουλάχιστον για την δεκαετία του '40 είναι αντίσταση ενάντια σε κάθε συνθηκολόγηση με τον εχθρό εν καιρώ πολέμου και με τον εχθρό εν καιρώ ειρήνης. 
Έτσι, το ΟΧΙ είναι μια απόφαση ζωής που μπορεί να ξεκινά χρονικά για τους κατ' επιλογή ραγιάδες και τους συνειδητοποιημένους ελεύθερους την ίδια στιγμή,  αλλά διαφέρει σε διάρκεια. Οι ραγιάδες κάνουν το καθήκον τους υπέρ της Αρχής, οι ελεύθεροι κάνουν το καθήκον τους υπέρ της Αξίας. Οι ραγιάδες που γιόρτασαν την "Απελευθέρωση" και έστησαν τα νοικοκυριά τους υπό την δεύτερη εισβολή Άγγλων και Αμερικανών το 1944 είναι οι πραγματικοί εισβολείς εναντίον της χώρας. Είναι οι φρουροί των κατακτητών πάσης φύσεως και λόγω της βλακείας που τους διέπει νομίζουν ότι κάνουν κάτι ηρωικό όταν παίρνουν εντολή από την Αρχή να σκοτωθούν υπέρ της δήθεν ελευθερίας τους.  Εν καιρώ επίσημου πολέμου σηκώνουν την σημαία και φωνάζουν "ΑΕΡΑ" και εν καιρώ ανεπίσημου πολέμου (συνθήκη επιβαλλόμενης ειρήνης) τυλίγουν με την σημαία τα αποκτηθέντα από πλιάτσικο λάφυρά τους. 
Ο πόλεμος λένε οι παλιοί είναι κακό πράγμα. Όμως η επιβαλλόμενη ειρήνη είναι ο πιο άτιμος πόλεμος. Σχεδιάζεται και μπαίνει σε εφαρμογή από την νικήτρια Αρχή και όχι από τους υπερασπιστές του ΟΧΙ. Για την Αρχή,  ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1940 και τελείωσε το 1944.  Για τους Ελεύθερους ο πόλεμος ξεκίνησε το 1940 και ακόμα δεν τελείωσε. Όσες διαπραγματεύσεις και να κάνουν, όσες Συνθήκες Βάρκιζας και να υπογράψουν, ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι εσαεί  αδιαπραγμάτευτοι είναι τα πραγματικά παιδιά του ΟΧΙ. Νάτα τα πουλάκια μου!