Πλάκα τα παράσημα!

|

Δεν υπάρχει πιο σιχαμένο είδος αυτή την εποχή από τον "αισιόδοξο". Σηκώνεσαι από το κρεββάτι της αυπνίας το πρωί και με το που βλέπεις την "αισιόδοξη" φουσκωμένη από ύπνο φατσούλα θέλεις να προσγειώσεις την γροθιά σου στο ροδοκόκκινο μουτράκι του. Αυτά τα μάτια που κρύβουν στην άκρη τους την "αισιοδοξία" ότι θα "τα βγάλουν πέρα" ό,τι κι αν κάτσει, όσους όρθιους ή πεσμένους κι αν πρέπει να πατήσουν σαν χαλί για να βγει η "αισιοδοξία" τους αληθινή. 
Αυτά τα όρθια "χαμογελαστά" σκουλικάκια που σφυρίζουν μελωδικούς σκοπούς και νομίζουν ότι η υπομονή του πραγματιστή έχει τόσο μεγάλα όρια όσα κι η ανηθικότητά τους. 
Και να θέλεις να τα αφαιρέσεις από το οπτικό σου πεδίο δυστυχώς έχουν αρχίσει να βγάζουν μία οσμή που θυμίζει την οσμή που μόνο το είδος των δημοσίων υπαλλήλων είχε κατοχυρωμένη μετά από πολλά χρόνια φιλοτομαριστικής νοοτροπίας πριν έρθει αυτή η "κρίση" και βγάλει όλα τα σκατά στην επιφάνεια. 
Η "αισιοδοξία" των σκατών είναι το νέο επαναστατικό κύμα που κατακλύζει την καθημερινότητά μας έχοντας ως νέο χόμπι στις σκωληκοειδείς συνευρέσεις τους  να συζητούν για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον "κακομοίρη λαό".
"Αισιόδοξος" στην εποχή της κατακρεούργησης κάθε αξιοπρέπειας. Αυτό κι αν είναι παράσημο ανθρωποειδούς.


2 σχόλια:

Diana είπε...

Το ό.τι μερικοί πρέπει σώνει και καλά να ρίξετε έναν ολόκληρο λαό στην κατάθλιψη επειδή αντιστέκεται στην μιζέρια για να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα , με ξεπερνάει.... Αυτό κι αν είναι κατάντια..
Τα ζόρια που περνάτε όλοι σας σήμερα, τα έχω περάσει στο δεκαπλάσιο εγώ πολύ παλαιότερα και το μόνο μάθημα που πήρα ήταν πως ΝΑΙ όλα είναι στη φαντασία μας και όλα γίνονται για κάποιο λόγο... Πάρ' τε το μάθημα που σαν δίνεται και αφήστε τα πικρόχολα για όσους είναι δυνατοί...Κοιτάξτε να τους μοιάστε και όχι να τους κρίνετε...

OXΙά είπε...

Diana,
πάρε ένα παράσημο!

Νάτα τα πουλάκια μου!