Οι ευσυγκίνητοι Έλληνες μακελάρηδες

|

Ας αποφασίσουν τελικά οι Έλληνες τι θέλουν διότι δεν γίνεται να κλαις και να φωνάζεις, να συμμετέχεις σε πορείες με παλαιστιανιακές μαντήλες και να βάζεις βίντεο στο μπλογκ με τις φρικαλεότητες που κάνουν Εβραίοι, ναζίστες Ουκρανοί και ανεγκέφαλοι τζιχαντιστές στην Λιβύη και στην Συρία. Εφόσον επέλεξες την Ευρώπη ως πατρίδα σε 5 διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία 5 χρόνια (για να μην πάμε παραπίσω και φρίξουμε),  αποδέχεσαι ότι θα συμμετέχεις στο πλευρό της στις πολεμικές ενέργειες που κάνει και στα πολιτικά παιχνίδια που παίζει. Εφόσον νιώθεις ασφαλής με το να είσαι μέλος του ΝΑΤΟ τότε μην κλαις αλλά χειροκρότησε την ώρα που μια βόμβα διαμελίζει παιδιά στην Γάζα ή στην Ανατολική Ουκρανία ή στην Βόρεια Αφρική διότι η ψήφος σου βρήκε στόχο. Είσαι τόσο γελοίος που την μια καμαρώνεις που οι Έλληνες πιλότοι κάνουν ασκήσεις και διαπρέπουν με τους Ισραηλινούς "συναδέλφους τους"  και την άλλη δακρύζεις που ένας ισραηλινός πύραυλος αποκεφάλισε 100 μωρά. 
Για να έχεις το δικαίωμα άρνησης και καταδίκης θα πρέπει πρώτα να κόψεις κάθε σχέση με αυτόν που σε ταΐζει και στην προκειμένη περίπτωση επέλεξες να σε ταΐζει το Ισραήλ με τις συμφωνίες που έχει κάνει με την Ελλάδα, με την ΕΕ που σου στάζει μισθό, ευρωπαϊκή εξέλιξη, συντάξεις, 5μηνα απασχόλησης και σεμινάρια επιμόρφωσης  με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις αλλά και με την Αμερική που είναι κολλητάρι των δύο προηγούμενων. Μαζί κανονίζουν που θα πέσουν οι βόμβες και ποια χώρα θα ξεκληρίσουν για οικονομικά οφέλη (βλέπε Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Λιβύη κλπ).
Όταν γίνονται συμμαχίες για την ειρήνη και την πρόοδο παράλληλα γίνονται συμμαχίες για τον πόλεμο που θα λάβει χώρα οποιαδήποτε στιγμή. Ας μην εθελοτυφλείς λοιπόν και μην βρέχεις τα ματάκια σου για τα νεκρά μωρά στην Γάζα και στο Ντονέτσκ, διότι φαρδιά πλατιά υπέγραψες με ποια πλευρά θέλεις να είσαι και σου πάει, ρε Ελληναρά, ο ρόλος του μακελάρη. Οι πρόγονοί σου δεν ήταν που έκοβαν και παλούκωναν κεφάλια Ελλήνων πατριωτών, οι πρόγονοί σου δεν ήταν που έδεναν στην συκιά εξορισμένους στα ξερονήσια, οι πρόγονοί σου δεν ήταν που ξυλοκοπούσαν έγκυες συζύγους πατριωτών μόλις 39 χρόνια πριν; Άξιο τέκνο είσαι γι' αυτό καμάρωνε! Μέτρα πόσα παιδικά κρανία θα συνθλίβουν από βόμβες που γράφουν πάνω ΕΕ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Το μεροκάματό σου είναι, και το τιμάς δεόντως. 

Υ.Γ (για να μην ξεχνιόμαστε):
"Γύρνα ξανά στην παλιά σου φωλιά, Βασιλιά,
ο λαός σου εσένα ζητά, γύρνα ξανά.
Κι όταν θα'ρθεις Κουκουέδες εδώ δεν θα βρεις
εθνοφύλακες θα'ναι φρουροί, γύρνα ξανά."
Νάτα τα πουλάκια μου!