Τα σκουπίδια μιλάνε ακόμη

|

Λες να μην ασχοληθείς με κλώσες τέτοια εποχή που διανύουμε αλλά δεν αντέχεις. Καταρχάς δεν αντέχεις όταν ανακαλύπτεις ότι οι κλώσες και τα τσογλάνια που οδήγησαν την κατάσταση εδώ, το έκαναν πρώτον με τον ιδρώτα φορολογούμενων και δεύτερον έχουν ακόμη στόμα και μιλάνε. Η Ελενίτσα και έπαιρνε τσάμπα χρήμα επειδή ο μπαμπάς της διετέλεσε υπουργός υπό τον Γέρο της Σκατοκρατίας αλλά και ψεύδεται λέγοντας  ότι σταμάτησε να παίρνει την σύνταξη του μπαμπά μόνο και μόνο για να σώσει την πατρίδα. Λέει η πολυβραβευμένη Ελενίτσα στην απάντησή της όσον αφορά την σύνταξη που έπαιρνε: "Με την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο, έκρινα σωστό να μην προχωρήσω σε διαδικασίες που θα μου επέτρεπαν τη συνέχιση της καταβολής της - σε χρόνια τόσο δύσκολα για τον τόπο μας.".
Το Υπουργείο Οικονομικών όμως το λέει ξεκάθαρα ότι η Ελενίτσα δεν είχε το δικαίωμα σύνταξης πλέον: "Όσον αφορά την ανωτέρω συνταξιούχο  η καταβολή του μεριδίου σύνταξής της ανεστάλη από την 21/7/2010 σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 9 του Ν 3865/2010, λόγω εισοδηματικών κριτηρίων και έκτοτε δεν της καταβάλλεται". 
Δηλαδή τι θα έκανες, βρε Ελενίτσα; Θα άλλαζες τα επίσημα εισοδήματά σου για να συνεχίζεις να παίρνεις τζάμπα χρήμα επειδή είσαι κόρη υπουργού; Μάς έκανες δηλαδή και χάρη χαρίζοντας σε εμάς τους πτωχούς την αιματοβαμμένη σύνταξη του μπαμπά; Αλλά ξέχασα μωρέ! Με βουλευτή σύζυγο άνετα θα "μαγείρευες" τα νούμερα. 
Πάρε κι από μένα το "Βραβείο Ανοιχτής Μούντζας" (και ανοιχτής και μούντζας) που χρόνια στο χρώσταγα!

Νάτα τα πουλάκια μου!