Δρεπανο...φόρα

|


Ρε Συριζαίοι, αν είναι να κάνετε κάμπινγκ κάντε το σωστά. Τόσα καλλίγραμμα κορίτσια έχει το κόμμα κι εσείς τα βάζατε να βράζουν φασολάδα και να κάνουν μαθήματα αυτοάμυνας (μπρούμυτης και ανάσκελης) στην άμμο; Του χρόνου να το οργανώσετε καλύτερα γιατί η επανάσταση, ως γνωστόν στο χώρο σας, ξεκινάει πάντα από τον κώλο.
8 σχόλια:

grsail είπε...

Θα σε φάω μικρή οχιά!

- Καλό καλοκαίρι :-)

Θανάσης Κοντονάτσιος

OXΙά είπε...

Θανάση Κοντονάτσιε,
με τι δόντια;

Καλό φτυνόπωρο

grsail είπε...

Με τα δικά σου. Εγώ δεν φτύνω κανέναν που είναι από την δώθε πλευρά. Δεν υπάρχει το περιθώριο…

OXΙά είπε...

Θανάση Κοντονάτσιε,
εκεί στον Σύριζα χάσατε το χιούμορ σας ε; Σοβάρεψαν τα αγόρια μου τα τρελά;
Α, να σε ρωτήσω. Τόσα χρόνια blogger ανώνυμος είσαι, τι έπαθες τώρα και έβγαλες στην φόρα το όνομά σου; Μοιράζετε θέσεις για την επόμενη κυβέρνηση;

grsail είπε...

Με κατηγόρησαν πως δεν τολμάω να υποστηρίξω επώνυμα τις απόψεις μου οπότε έβαλα το όνομά μου και ξεμπέρδεψα. Χιούμορ υπάρχει πολύ όμως αν ψάξεις λίγο το διαδύκτιο θα δεις πως η πλέον πικρή (κι ανούσια) αντιπολίτευση προς την αριστερά προέρχεται από την ίδια την αριστερά. Πολλές φορές ανακαλύπτεις βαθύ και γνήσιο μίσος στα διάφορα άρθρα γραμμένα από αριστερούς (και μερικά δικά μου για το ΚΚΕ ήταν πολύ πικρά). Ανεξήγητο... Επίσης, δεν "είμαι ΣΥΡΙΖΑ", υποστηρίζω όσο μπορώ τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν βλέπω να υπάρχει κάτι που να συνορεύει περισσότερο με τον ορθολογισμό και την αριστερά ταυτόχρονα. Δύσκολους καιρούς έχει μπροστά της η Ευρώπη και η Ελλάδα... Ολόκληρη η αριστερά σεβαστή. (Εκτός του ΚΚΕ που κατάντησε πλέον ιδιόρρυθμη αίρεση παρά αριστερό πολιτικό κόμμα).

Για 'θέσεις' που λες, μακάρι αλλά δεν το βλέπω :-))

Στάλιν-Ζούκοφ-Βοροσίλοφ είπε...

Αριστεριστές και οπορτουνιστές βρήκαν κοινό παρονομαστή: τον αντικομμουνισμό. Συγχαρητήρια σε αμφότερους. Αίρεση είναι οι τρότσκες πασοκοπροτεστάντες που κατοικοεδρεύουν στο νεοπασοκικό συνδυασμό "συριζα". Περαστικά.

OXΙά είπε...

grsail,
ήξερα ότι ο Αλέξης είχε μεγάλη πέραση στις ανοργασμικές πιτσιρίκες και στις αλάδωτες πενηντάρες, αλλά ότι θα τον εμπιστευόταν και άνδρες που έγραψαν τουλάχιστον ένα μεροκάματο στην ζωή τους, αυτό δεν το περίμενα ποτέ.

Πιπεριά,
δώσε χαιρετισμούς στον κομουνιστή Κουτσούμπα. Και πες του να μην σηκώνει το χέρι γροθιά γιατί του βγαίνει το πουκάμισο από το λιτοδίαιτο αγωνιστικό πατσόκοιλό του. Παλιά στο ΚΚΕ είχαμε τουλάχιστον αισθητική.

grsail είπε...

Βρε οχιά! Οι πρόεδροι έρχονται και παρέρχονται. Δεν δίνω φράγκο. Όμως η προσπάθεια που ενσαρκώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως αποδώσει κάτι. Γι αυτό το τρεμάμενο «ίσως» γίνεται όλος ο καυγάς. Με κατάλαβες;

Νάτα τα πουλάκια μου!