Χαμένοι από χέρι

|


Δεν υπάρχει τρόπος να πολεμήσεις και να νικήσεις όταν τα όπλα που έχεις είναι αυτά που σου έβαλαν τα χέρια οι εξουσιαστές σου. Ξέρουν ακριβώς τι θα κάνεις, πότε θα το κάνεις και πώς θα σε πιάσουν ακόμα και αν κρυφτείς σε σπηλιά στο όρο Έβερεστ. Ακόμα και για τη μη συμμετοχή σου σε όλο το πολιτικοκομματικό πανηγύρι έχουν προετοιμαστεί. Και για τη μη πληρωμή όσων αδίκως σου ζητάνε είναι έτοιμοι. Έχουν τα πάντα στα χέρια τους και θα σε κάνουν ό,τι γουστάρουν. Μέχρι και το νεφρό θα σου πάρουν, δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδοιασμό από την στιγμή που αποφάσισες να είναι αυτοί οι γιατροί και εσύ ο αιώνιος ασθενής. Θα νικήσουν γιατί εσύ είσαι γεννημένος να χάνεις. Οι νόμοι είναι φτιαγμένοι από δειλούς για εκ γενετής ονειροπαρμένους ηττημένους.
5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρωτη φορα που σε διαβαζω και αμεσως καταλαβα γιατι σε λενε οχια.Σταζεις δηλητηριο ,γιατι τετοια ητοπαθεια στο κειμενο τις 23/5/13?Ας ελπισουμαι για να ξυπνησεις τους μπουνταλαδες.

OXΙά είπε...

Γιατί τι είναι η 23η Μαϊου; Η μέρα να φτιάξω το μαλλί ανταύγεια και να κάνω μανικιούρ με στρασάκια;

Ανώνυμος είπε...

Οταν λεω 23/5/2013 εννοω το κειμενο εκεινης τις μερας στη συγκεκριμενη περιπτωση το κειμενο .Τι δεν καταλαβαινεις φιδακι?

OXΙά είπε...

Να σου πω. Δεν καταλαβαίνω αυτό το "ελπίσουμαι".
Α, και αυτό το ητοπάθεια τι είναι; Έπαθε κάτι το γράμμα ήτα και δεν το πήρα χαμπάρι;!

Ανώνυμος είπε...

Δηλητηριο και πονο σταζεις ,σαν πραγματικο φιδι!Αλλα εγω αγαπω και τα φιδια ,γιατι καταπινουν τους ποντικους.

Νάτα τα πουλάκια μου!