4ος Παγκόσμιος Πόλεμος

|

Εκείνος ο Αϊνστάιν είχε πει ότι αν γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τότε ο τέταρτος θα γίνει με πέτρες; Θα ξαναγυρίσουμε δηλαδή στην Εποχή των Σπηλαίων αν γίνει και τρίτη παγκόσμια σύρραξη με τον φόβο του πυρηνικού πολέμου; Α ρε Αϊνστάιν, δεν λογάριασες στις εξισώσεις σου ότι δεν χρειάζεται ούτε μια σφαίρα να πέσει για να γυρίσουμε στα σπήλαια. Δεν χρειάζεται να πέσει ούτε πέτρα από σφεντόνα, όχι ολόκληρη ατομική βόμβα. Θα ήμαστε τυχεροί αν τελικά φθάναμε στο αποτέλεσμα της δικής σου θεωρίας που θα μάς ήθελε να πολεμάμε με πέτρες. Αλλά έκανες λάθος. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει μόνο ένα όπλο μαζικής καταστροφής και αυτό είναι η αναξιοπρέπεια. Σε στέλνει με τη μία στα σπήλαια και δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να ακονίσουμε ένα ακόντιο για να το διαπεράσουμε στο λαιμό των  Πολιτικόσαυρων που σουλατσάρουν έξω από τις σπηλιές και που σχεδιάζουν το επόμενο στάδιο εξολόθρευσής μας για την αποφυγή του 4ου Παγκόσμιου Πολέμου: Η διαφυγή στα σπήλαια είναι ενάντια στο "εθνικό συμφέρον".

5 σχόλια:

Florinis Pipergias είπε...

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένη η νέα διάσπαση, τρότσκα της κακιάς ώρας. Τώρα ξύπνησες για το ΣΥΡΙΖΑ; Τι ψήφισες το Μάη; Άντε τράβα ΑΝΤΑΡΣΥΑ μεριά που είναι σαλάτα του σεφ (ΣΕΒ). Δικτατορία του προλεταριάτου λένε οι θέσεις του Κόμματος. Προλεταριάτο με το νι και με το σίγμα, με το Κου και με το Ε. Και καπάκι σφυροδρέπανο. Εσύ τι λες; Η Δούρου κάνει κολλητιλίκια με τον Πέρες, το δολοφόνο των Παλαιστινίων. Αυτά. Καλή χρονιά από τον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι.

Να θυμάσαι...

Φλωρίνης Πιπεργιάς

oikodomos είπε...

Χρόνια πολλά – καλύτερη χρονιά!
Με υγεία, αγωνιστικότητα και πίστη στα καλύτερα που θα ΄ρθουν.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

OXΙά είπε...

Florinis Pipergias,
ένα πουλάκι κάθονταν κι αγνάντευε μια τσόντα (διαδικτυακή).

Ξεχνάω ποτέ εγώ;!
OXΙά είπε...

Οικοδόμε,
καλά κουράγια για τα "καλύτερα" που μας ετοιμάζουν.

Florinis Pipergias είπε...

Ξεχνάααααςςςςς, δε θυμάσαι τον Φ.Π. στην παραλία που ήσουνα μικρός και έπαιζες με τα κουβαδάκια και τα σφυροδρεπανάκια και στον σφύριζα για να στρώσεις. Αλλά εσύ ξεχνάς... και στραβά τραβάς. Δε θυμάσαι, γιατί είσαι πεθαμένος και εγώ είμαι νεκροθάφτης πλέον, λόγω κρίσης και πουλάω φέρετρα για μια ζωή. Για σένα 5 ευρώ + ΦΠΑ 23% και ροζ σημαία στο καπάκι, οπορτουνιστική. Η προβοκάτσια και το ψέμα είναι όπως ο φασισμός με τον αντικομμουνισμό. ΧΑ ΧΒ
Χρύσα Χατζηβασιλείου...
Σκατιάρηδες... σκατιάρη.

Να θυμάσαι...

Φλωρίνης Πιπεργιάς

Νάτα τα πουλάκια μου!