Άιντε, την γλυτώσαμε και σήμερα

|

"Ήδη έχεις συνηθίσει οι σύγχρονες απλωμένες στον ήλιο μπουγάδες να μην είναι σώβρακα αλλά κουφάρια ανθρώπων."


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

/

Φλωρίνης Πιπεργιάς είπε...

ΚΚΕ ισχυρό.

Τσίμπλας Αλέξιος Αναθεώρας Παιδί του Κύρκου, Ελβετόψυχος, Λομπιστής της Δραχμής, Ουπουρτούνας, Αριστεροεύθυμος, Πασοκιστής, Ρηχός Καναπές είπε...

Λοιπόν, αξιότιμε εκπρόσωπε του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διαφωνώ μαζί σου σε πολλά ζητήματα, πρώτ' απ' όλα στο ζήτημα της ανάληψης της εξουσίας. Είσαι τελείως άσχετος ως προς το τένις και το πινγκ πονγκ καθώς και ως προς το τάε κβο ντο και ως προς το ψάρεμα με ψαροντούφεκο στη θάλασσα των νησιών Μάρσαλ. Στο στρατό ήσουν θαλαμοφύλακας στο Τιμπουκτού και στο ΚΚΕ αφισοκολλητής. Στο ΣΥΡΙΖΑ όμως... μέγας θεωρητικός. Έβγαλε και το αλογάκι της παναγίας κώλο και έχεσε το Χώρο όλο. Φάε λοιπόν κρέμα από πυρωμένο γάλα ασβού της Γροιλανδίας ανακατεμένο και σβουνιές από γκνου της Αφρικανικής σαβάνας και βαλ' τη και για αντηλιακό στον κώλο να μην καεί. Ο ουπουρτουνισμούς είναι η θεωρία του τίποτα. Γι' αυτό αν καείς στο αλάτι φυσάς και το μπισκότο. Ξέρω πως είσαι δημοκράτης επειδή έχεις ανοιχτά τα σχόλια για να γράφουμε εδώ τις μαλακίες μας, όπως και εσύ άλλωστε. Μάλλον όμως αλλά ίσως, να είσαι άσχετος και δεν ξέρεις να κάνεις τον περιορισμό σχολίων. Οπότε θα υποστείς τις συνέπειες, γιατί ξέρω ότι είσαι από βαθειά προτεσταντική παράδοση στο σόι σου, που πηγάζει από αρχέγονες αντιλήψεις, που τις κληρονόμησες όταν γούσταρες τη Δαμανάκη. Καλό μουνάκι η Δαμανάκη, αλλά κάθε εσπεριδοειδές στον καιρό του και η Δαμανάκη πούρεψε. Τώρα φάε πουρέ με παντεσπάνι και γαρνιτούρα ταραμά και χαρτί υγείας.

Φλωρίνης Πιπεργιάς είπε...

Σύντροφε, απ'τη Φλώρινα του Καντιώτη, θερμούς χριστιανικούς και φασιστικούς χαιρετισμούς. Εκτός από Φλωρίνης Πιπεργιές, βγάζουμε και καφτερές για τον κώλο. Έχουμε μπόλικους ρουφιάνους χιμπατζήδες της ΚΥΠ. Είμαστε ντόπιοι καθ' αυτό πρόσφυγες. Στο Συνασπισμό, τη δημοκρατική παράταξη του δημοκρατικού σοσιαλισμού, και όχι του αντιδημοκρατικού, θα εφαρμόσουμε ό, τι μαλακία μας προτείνει η τρόικα για να βολέψουμε την πάρτη μας. Και για να μην φλυαρούμε, κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε λίγες μέρες θα γίνει το μπαμ. Θα κλάσει ένα αρχίδι ο Σαμαροβενιζελοκουβέλης και θα πάρουν τον πούλο για να αναλάβει ενεργό δράση ο σοσιαλιστής Αλέξης, που κι αυτός (λέω εγώ ο Σταλινικός) θα κλάσει μια μάντρα αρχίδια. Μη χαλάς το μπλογκ και θα τα πούμε. Να θυμάσαι.
-
Φλωρίνης Πιπεργιάς

Νάτα τα πουλάκια μου!