Ξημέρωσε επιτέλους

|


Δεν υπάρχει λόγος καμίας στεναχώριας. Χωριστήκαν τα χλωρά από τα ξερά. Για όσους αυτό το κράτος έχει πηδήξει εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια, είναι μεγάλη ανακούφιση αυτό που αποφάσισε το 60% των Ελλήνων που πιθανότατα δεν τους πήδηξε αυτό το κράτος τα τελευταία χρόνια γιατί αν αυτό συνέβαινε δεν θα σερνόταν πίσω από κόμματα αλλά θα τραβούσαν προς τα πάνω την Ελλάδα.  Προς τι  η στεναχώρια λοιπόν; Αφού κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα εκτός από το ΚΚΕ δεν μίλησε ξεκάθαρα με ψήφιση νόμου μέσα στην Βουλή για κατάργηση όλου του μνημονίου. 
Το ΚΚΕ από την άλλη δυστυχώς δεν μας έκανε την χάρη να μείνει επιτέλους εκτός Βουλής…..εκεί που είναι η θέση του, τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια. Επέλεξε να παίξει με φτιαγμένους κανόνες, με ένα εκλογικό σύστημα που βόλευε μόνο τους εχθρούς του λαού και βεβαίως να γίνει το ανάχωμα για να μην γκρεμιστεί ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ όταν ο λαός είχε την δυνατότητα αλλά και την ορμή. Τώρα λοιπόν, θα έχει την θέση του αναχώματος αλλά με το ποσοστό του στο 4,5% λίγα μπορεί να κάνει πια για να ανακόψει αυτό που έρχεται.  Θα γαμηθούμε όλοι μαζί τώρα.  Διότι, ΚΚΕ μου, οι αγώνες στους χώρους εργασίας γίνονται όταν υπάρχει ΕΡΓΑΣΙΑ άρα ή αλλάζεις τα σλογκανάκια σου ή θα πέσουν πολλές φάπες γιατί με τα ανδρείκελα που κάνουν παιχνίδι στα κατά τόπους κλαμπάκια σου κατάντησες το κόμμα απόκομμα. Δεν γίνεται, ΚΚΕ μου, να κάθομαι να βλέπω την Λιάνα να μου το παίζει ξαναμμένη κομουνίστρια ΞΑΦΝΙΚΑ στα 58 της ενώ μέχρι τα 50 της ως πρωτεργάτρια έφτιαχνε το σύστημα που τώρα λες ότι θέλεις να ρίξεις. Ήταν, είναι και θα είναι ταξική εχθρός μου. Και μη μου πεις,  μια χαρά έκανε την δουλίτσα της σε αυτές τις εκλογές: Σε πήγε στον πάτο! Και ναι, προσωπικά τα άλλα κόμματα δεν με απασχολούν διότι είτε είναι μπάσταρδα παιδιά του ΚΚΕ που έκαναν καλά την ξεπουλημένη τους δουλίτσα,  είτε είναι πουλημένοι εθνοπροδότες.
 Το θέμα  από εδώ και στο εξής είναι ότι το ζόρι θα το τραβήξουν καταρχάς οι συνειδητοποιημένοι και όχι αυτοί που ξαφνικά θα τους κοπεί το ρεύμα, το νερό, το φάρμακο και μετά η τροφή μέσα στον συνειδητά βαθύ ύπνο τους. Σε κάποιους να ξέρετε αυτά έχουν κοπεί εδώ και πολύ καιρό. Αυτοί οι κάποιοι ζουν έναν εφιάλτη στο προτεκτοράτο Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Και αυτοί και οι οικογένειες τους. Όσοι λοιπόν συνειδητά δεν παίξατε το παιχνίδι των «μαϊμού» εκλογών δεν θα χάσετε τον ύπνο σας διότι τον έχετε χρόνια τώρα χαμένο. Συνηθίσαμε. Και η συνήθεια της φρίκης έγινε ζωή μας.  Και εμείς την αγαπάμε την ζωή μας τόσο που δεν την δίνουμε χάρισμα για τα δήθεν χρέη μας στο Κράτος αλλά μετά χαράς  για το χρέος μας στην Πατρίδα. 


7 σχόλια:

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

το χειρότερο απ' όλα είναι πως έγινε η φρίκη μας συνήθεια...
μα αλήθεια μας αξίζει;
ω ναι! στους περισσότερους...

Φώντας είπε...

Ηθελα να σχολιάσω και γω κάτι αλλά μετά απο αυτό "Και εμείς την αγαπάμε την ζωή μας τόσο που δεν την δίνουμε χάρισμα για τα δήθεν χρέη μας στο Κράτος αλλά μετά χαράς για το χρέος μας στην Πατρίδα."
τι να πω;
Καλά σαράντα ΤΟΥΣ

Δράκοντας είπε...

Αγαπημένη μου ΟΧΙά,
Εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, (που λέει και το λαϊκόν άσμα :))

Θα σταθώ στην τελευταία σου πρόταση.
Και στα ίσια θα σου πω,
Σ' αγαπώ πολύ,
γι αυτά που πιστεύεις.

Να 'σαι καλά!

Θεόφραστος είπε...

Δε διαφωνώ μαζί σου γενικώς, αν και ψήφισα. Όχι επειδή δε με έχουν γαμήσει τα τελευταία 15 χρόνια, αφού δυστυχώς η ηλικία μου είναι τέτοια ώστε να εξακριβώνεται το γεγονός του συνεχούς βιασμού μου από την ώρα που γεννήθηκα!
Έχω τις ενστάσεις μου βέβαια, όσον αφορά τη βούληση του "λαού" να κάψει το "μπουρδέλο". Αν το ήθελε πραγματικά, ποιό ΚΚΕ θα έμπαινε ανάχωμα;!
Μακάρι το 40% του πληθυσμού που απείχε από τις εκλογές να είναι συνειδητοποιημένα πρόθυμο να θυσιαστεί για την πατρίδα. Αν εσύ το βλέπεις αυτό, έχει καλώς, διότι εγώ δυστυχώς δεν το παρατηρώ!

OXΙά είπε...

Λύχνος Καιόμενος,
τη φρίκη είναι να μην την γνωρίσεις. Άμα την γνωρίσεις τότε αλίμονο σε αυτόν που σε έχωσε σε αυτή. Συνειδητά ή ασυνείδητα.

Φώντα,
ξεκίνησα ήδη να βράζω τα κόλλυβά τους ΤΟΥΣ.

Δράκοντα,
τότε με αγαπάς πραγματικά. Να' σαι καλά κι εσύ.

Θεόφραστε,
ξέρεις μπορεί και να μην το έκαψε διότι στεγαζόταν και αριστερές πουτάνες στο μπουρδέλο. Ο συναισθηματισμός, βλέπεις, είναι το μεγαλύτερο ανάχωμα για το λαό και το καλύτερο εμπόρευμα για το κόμμα.

Παναγιώτης Σπιρόπουλος είπε...

Ψόφα βλαμμένε προβοκάτορα που χαίρεσαι με το ποσοστό του ΚΚΕ

OXΙά είπε...

Σπιρόπουλε με γιώτα και όχι με ύψιλον,
γιατί να ψοφήσω; Να χάσω την χαρά από το 1,2% που θα πάρει το "μαϊμού" ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές; Άιντε παιδιά τελειώστε το μήπως και πάρει μπροστά το ΚΚΕ που μάς αξίζει.

Νάτα τα πουλάκια μου!