Μαλάκα

|

Κάτσε σαν τον μαλάκα, κι εσύ κι εγώ, και περίμενε τα καθίκια να ψηφίσουν ενώ εσύ θα παγώνεις μέσα στο σπίτι και θα μετράς το ρύζι για την εβδομάδα που έρχεται. Περίμενε σαν τον μαλάκα, κι εσύ κι εγώ, να λυθούν όλα με "δημοκρατικές" διαδικασίες. Περίμενε τους σωτήρες σου, Κουβέλη, Τσίπρα, Παπαρήγα, Ανταρσύα, Οικολόγους, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ ΜΛ και τα αρχίδια μου κουνιούνται, να δώσουν άλλη πνοή στο πολιτικό σύστημα. Και μόνο που θέλουν την ψήφο σου και όχι την γροθιά σου έπρεπε ήδη να καταλάβεις ότι όλα στημένα είναι. Κάτσε μαλάκα και περίμενε τους δήθεν αναρχικούς να πάρουν πετρούλες και να κάνουν ΝΤΟΥ από το πουθενά για να σε εκπροσωπήσουν. Κάτσε στην ουρά να κάνεις διακανονισμό τις τελευταίες σου οικονομίες στον δημοσιουπαλληλάκο που από εδώ και στο εξής θα σε πηδάει ανελέητα και με το νόμο. Κάτσε μαλάκα, σου΄ρχεται το χειρότερο σενάριο που λόγω του χεσμένου σώβρακού σου δεν έχεις υπολογίσει. Κάτσε και κοίτα τους. Κάτσε σου λέω τώρα γιατί σε λίγο δεν θα κάθεσαι αλλά  θα είσαι στα γόνατα και θα προσκυνάς κι άλλο. Μαλάκα Έλληνα, γραικύλε , ξεφτιλισμένε, ραγιά, χέστη, λαμόγιο, ευρωλάγνε, παπάρα, προδότη, άχρηστε. Άει σιχτίρ, μάς βαρέθηκα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου.

vasiliskos είπε...

Ενώ διαβάζω αυτό που γράφεις στη τηλεόραση ακούω το Γιωργάκη να μοιλάει στην ΚΟ για το πόλεμο που έδωσαν, τις μεγάλες μάχες ενάντια στους δυνάστες, πως σήκωσαν ανάστημα...
Είναι πολύ βαρύ να το αντέξουν τα νεύρα μου
Πως το είχε πει ο Κονδύλης ? "αν ήξερα τι ζώα είναι θα τους διοικούσα από δεκανέας?"

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι ειλικρινά που γεννήθηκα άντρας και ζω αυτούς τους καιρούς με σκυμμένο το κεφάλι.
Νά 'σαι καλά.

ΣΤΑΧΤΗ είπε...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι Οχιά, οι σημερινοί γερμανοτσολιάδες, που αποτελούν μέρος της χρεοκοπημένης επιχείρησης που λέγεται κράτος δεν αφήνουν τη θεσούλα τους και δεν συγκινούνται από τον πόνο τόσων Ελλήνων.Τους υποχρεώνει ο εργοδότης τους να υπογράψουν των θάνατο παιδιών και γερόντων και το κάνουν αρκεί να μη χάσουν τη θεσούλα τους.Αν είχαν τσίπα πάνω τους θα δήλωναν παραίτηση.Προδότες παρέα με τους δοσίλογους της εκάστοτε κυβέρνησης.Κατά τη διάρκεια της κατοχής μέχρι και τις κόρες τους έβγαζαν στο πεζοδρόμιο.Όπως τότε έτσι και τώρα.Τώρα τους έβαλε ο Γερμανός στο βρακί του και τον ευχαριστούν.

Τιμή λοιπόν για τον απλό άνθρωπο όπως ο γέροντας στο βίντεο.Πονάει να τον βλέπω και να μη μπορώ να βοηθήσω.Πίστευα ότι τα χρήματα που πλήρωνα τόσα χρόνια στην ασφάλεια έτρεφαν κάποιον συνταξιούχο όπως αυτός αλλά δυστυχώς τα έτρωγε το κράτος και οι υπάλληλοί του.Δυστυχώς θα έχω τη μοίρα του, γιατί αρνήθηκα να γίνω μέλος της συμμορίας των κομμάτων και του κράτους ή γιατί επέλεξα να μείνω σ'αυτόν τον τόπο που υπεραγαπάω.

Ευχαριστώ που με άκουσες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΗ κι ωραια.....!

OXΙά είπε...

Ανώνυμε,
δύο μαλάκες μαζί κάνουν καλή παρέα.

Vassiliskos,
κοίτα που φθάσαμε! Να μιλάμε για Κονδύλη.

Ανώνυμε,
κι εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμουν.

Στάχτη,
δεν κάνει τίποτε.

Ανώνυμος,
μα πάνω από όλα....ΜΑΛΑΚΑΣ

ΟΠΛΑ είπε...

Τροτσκααας οβρεος ουστ κρεμαλα.

Νάτα τα πουλάκια μου!