Ραδιενεργοί απόβλητοι

|

Άπλυτοι από τον καιρό του Νώε, με στόμα που βρωμάει από το αποξηραμένο σκατό που χρόνια το έλιαζαν και τελικά το έφαγαν για να μην το φάει ο ανάλογος "συνάδελφος". Εγγεγραμμένοι πάντα σε κόμματα και  "συνδικαλιστές" με ώρες πληρωμένων υπερωριών σε πορείες και απεργίες που κατέληγαν σε ψαροταβέρνες οι οποίες χρεωνόταν τον λογαριασμό τους για να μην τους έρθει κανένα έξτρα μπουγιουρντί από τους "αγωνιστές". Έχουν ειδικές εκπτώσεις παντού και πάντα, ακόμα και αν τρώνε κατάρες μόλις βγουν από την πόρτα του κάθε κακομοίρη μαγαζάτορα. Πάντα πηγαίνουν τρεις μαζί για το "ξεκαθάρισμα" του κακομοίρη. Ο  ένας το παίζει "άντρας", η άλλη το παίζει νομότυπη και ο τρίτος το παίζει "θα τα βρούμε". Η καρέκλα του γραφείου που κάθονται είναι η ευτυχία των στρεπτόκοκκων, σταφυλόκοκκων, τριχομονάδων και κολοβακτηριδίων. Το ίδιο και το δεξί τους χέρι.  Στο τρίτο συρτάρι έχουν πάντα ταπεράκι για τσιμπολόγημα ενώ το πληρωμένο από τους κακομοίρηδες ιντέρνετ τούς έκανε και μπλογκεράδες με επαναστατικά, αλλά κατά βάθος μπανιστηρτζίδικα ενδιαφέροντα.   Πόλεμοι έγιναν, πείνες έπεσαν, κρίσεις ήρθαν, πρωθυπουργοί άλλαξαν αλλά αυτοί σταθερά εκεί. Κι όταν ξεβρομίζει ο τόπος από έναν, την διαφορά δεν την καταλαβαίνουμε γιατί ένας άλλος, ίδιος ακριβώς, παίρνει την θέση του. Ναι, αυτοί και οι κατσαρίδες ήρθαν για να μείνουν. 

5 σχόλια:

Στάχτη είπε...

Σα να μη πέρασε μια μέρα.Από το 'φτωχικό τους' μισθό σπουδάζουν τα παιδιά τους στην Ελβετία.Αει σιχτίρ τα βρωμοσκούληκα!

tiktos είπε...

Που είσαι.... οργανωμένε!
Αύριο το πρωί που θα πας,πάρε μαζί σου και ένα κανατάκι,όχι τίποτις άλλο,αλλά για να τους αποδείξεις τι έφαγες σήμερα.

Φώντας είπε...

Αυτοί θα μείνουν μόνο, γιατί και οι κατσαρίδες κάποτε θα τους σιχαθούν.

ΟΧΙΑ είπε...

Στάχτη,
κουραδάκι στεγνωμένο...να σας προσφέρουμε;

tiktos,
χαχαχαχαχαχα

Φώντας,
με αποστόμωσες.

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

τα ξέρω, λόγω δουλειάς, από πρώτο χέρι και η αηδία μου δεν λέγεται. και όμως τους το επιτρέπουμε! και κολυμπάμε ανάμεσά τους σαν να μην τρέχει τίποτα! δυστυχώς συνηθίσαμε την βρώμα και την βρωμιά τους...

Νάτα τα πουλάκια μου!