Πίστευε και μην θεωρείς

|

Θεωρίες για αναθεώρηση, επαναστάσεις με λόγο και αιτία μα με αποτέλεσμα πάντα το ίδιο.  Ήρωες, προδότες, τσιράκια, γραφιάδες και το κύμα του όχλου να κινείται μία από τη μια και μία από την άλλη.  Αν έκαναν χαρτονομίσματα όλες τις κόλλες χαρτιού θεωριών που γράφτηκαν και τα μοίραζαν στους "καταπιεσμένους" δεν θα υπήρχε λόγος αντιδράσεων και ανακατατάξεων. Αφού στο τέλος όλα εκεί καταλήγουν: Στο πόσο και όχι στο πώς. Με έναν καλό μισθό και μία κοιμισμένη συνείδηση όλα βαίνουν καλώς.Οι θεωρίες είναι για αυτούς που τις γράφουν ο δρόμος για την μεταθανάτια δόξα τους. Μοιάζουν σαν διαταγές προς στρατευμένους πως πρέπει να καταλάβουν το ύψωμα, λες κι άμα το καταλάβουν ακρωτηριασμένοι θα βγάλουν το λερωμένο χακί  και θα ντυθούν την τήβεννο.Οι παγκόσμιες θεωρίες φτιάχτηκαν για να μηδενίζουν τις μικρές προσωπικές μας που μπορεί να μην έχουν το βάρος της δόξας αλλά έχουν  την αξία της συνείδησης.

2 σχόλια:

Εν αρχή ην ο ήχος είπε...

Στη χωρα της μπουρδολογιας που λεγεται ελλαδα η θεωρια παει συννεφο σε τετοιο βαθμο που φτανει στο σημειο της αμπελοφιλοσοφιας. Και απο αμπελοφιλοσοφους αυτη η χωρα βραζει που λεμε. Η πραξη δεν υπαρχει, ή μαλλον υπαρχει οταν χωνει τη μουρη και το πονηρο κερδος. Και απο αυτο υπαρχει μπολικο.
Οσο για τη πιστη, αυτη ειναι σαν τα κομματα, τις πολιτικες οργανωσεις, την εκκλησια,τις ΜΚΟ. Πιστευουν στη ΛΕΞΗ, τη θεοποιουν, ομως τα οργανα τους ειναι τα εντερα μιας κολασμενης.

ΟΧΙΑ είπε...

Εν αρχή ην ο ήχος,
τα είπες...ΩΡΑΙΑ.

Υ.Γ: Η τσιγγάνα Γαλλίδα φίλη σου, υπέροχη πραγματικά.

Νάτα τα πουλάκια μου!