Έγινες...Θέμα

|

Και να οι επικήδειοι και να οι "μάχιμοι" του χώρου να μιλούν για χτύπημα κατά της ελευθερίας του λόγου. Θα φορέσουν τις μαύρες πλερέζες και θα δίνουν παράσταση μοναδική. Από τη μια χαίρονται και από την άλλη ζηλεύουν που δεν θα έχουν την τιμή να φύγουν σαν ήρωες από την σκηνή για να τους μνημονεύουν το επόμενο 24ωρο (τόσο κρατά η δημοσιότητα ό,τι κι αν πάθεις). Οι παλιοί συνεργάτες θα "κλαίνε" με μαύρο δάκρυ και οι μελλοντικοί "μάχιμοι" θα σε κάνουν λάβαρο με όρκο να υπερασπίζονται την αλήθεια.Όλοι τώρα θα χεστούν λίγο και θα κρύβονται για κανένα μήνα μη και γίνουν αύριο αυτοί "πρώτο θέμα". Όσο για την αλήθεια, εκτελείται καθημερινά από τους "μάχιμους" στον τοίχο, όχι της Καισαριανής, αλλά των πρωτοσέλιδων. Αυτών με τα μεγάλα παχιά γράμματα που αντί για μελάνι έχουν τόνους σάλιου.

5 σχόλια:

ΛΕΩΝ είπε...

Μήπως είναι μια καλή αρχή????
Την καλημέρα μου

www.mplogk.com είπε...

Το Share on Μπλόγκ είναι ο απλός, εύκολος και άμεσος τρόπος για να μοιραστείτε με τους χρήστες και επισκέπτες του Μπλόγκ ένα άρθρο, ή κάτι ενδιαφέροv που βρήκατε στο διαδύκτιο.

Απλά, προσθέτετε τη διεύθυνση, τίτλο και περιγραφή και αυτόματα κοινοποιάτε σε όλη την κοινότητα, στο Facebook, Twitter και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες, δίνοντας τη δυνατότητα να το κάνετε γνωστό, αλλά και να αυξήσετε τους επισκέπτες σας.

Σας περιμένουμε στο http://www.mplogk.com

Ανώνυμος είπε...

άπαιχτη!όπως πάντα.

Φώντας είπε...

Έγραψες ως άλλος προφήτης, ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Το τι μ@λ@κία ακούστηκε δεν λέγεται.

ΟΧΙΑ είπε...

Λέων,
δεν έχει τέλος το σκατό όμως.

www.mplogk.com,
σου'ρχομαι....

Ανώνυμος,
η αλήθεια είναι ότι δεν "τα παίζω" ποτέ. Μα ποτέ.

Φώντα,
τα πολύ όμορφα και τα πολύ άσχημα στην ζωή, δεν αλλάζουν ποτέ.

Νάτα τα πουλάκια μου!