Κύκλος

|

Κάνοντας κύκλους. Έτσι με μια αέναη κίνηση η ζωή χορεύει πάνω σε μας και πάνω σε αυτούς που μέχρι χθες ήταν στο πλάι μας. Κλείνει ο ένας κύκλος και η κουκκίδα του κλεισίματος γίνεται το κέντρο ενός άλλου κύκλου. Σαν ένας χορός κυκλικός που κρατάς τους ώμους του δίπλα για να μην αφήσεις το κακό να εισχωρήσει. Ο Κόσμος γίνεται μια τεράστια πίστα που πάνω της χορεύουμε ο καθένας με το άλλο του μισό και όλοι μαζί σε ένα ρυθμό που θα μας βγάλει στην ολοκλήρωση, στο κλείσιμο του κύκλου. Και αν στα μισά αυτού του χορού μείνεις ξαφνικά μόνος στην πίστα μην ξέροντας από που να πιαστείς, κρατήσου από τους ώμους του διπλανού ζεύγους μέχρι ένα άλλο μισό να έρθει για να ξεκινήσεις το νέο σου κυκλικό ταξίδι. Κύκλος και πάλι κύκλος. Οι αγκαλιές δεν ήταν ποτέ ευθείες γραμμές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Anamenomena pramata....

ελιτσα είπε...

Ω! Οχιά μου!
Πάλι θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου..
Με προσοχή όμως μη σπάσω κανένα νύχι!

Φώντας είπε...

Υπέροχος κύκλος οχιά.
Είναι από τις φορές που θέλεις πραγματικά να είναι αποτυπωμένος σ ένα χαρτί να το μοιράσεις σ΄όλο τον κόσμο να τον δει και να τον ΘΑΥΜΑΣΕΙ και να καταλάβει.

Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

Ολα ειναι Ενας Δρομος...
κι ο Κυκλος σου υπεροχος Οχια...
αν και θα ελεγα οτι θυμιζει σπειρα..
την αεναη εξελιξη..
καλησπερα οχια

ΟΧΙΑ είπε...

anonyme,
kdjfierhgaghm iairghssig krhwhgaj.-

Ελίτσα,
το νου σου και στον πόντο στο καλσόν! :))

Φώντα,
"το φεγγάρι κάνει ΚΥΚΛΟ στης αγάπης μου τον κήπο".

Πεταλούδα,
Σπείρα-Σπείρα

Tiktos,
%%%%

Γιωτα είπε...

Γύρω γύρω όλοι...σαν παιδικό παιχνίδι. Μ΄αρέσει. Με παιδική αθωότητα, ανεμελιά, σοφία,να ξαναοριοθετήσουμε τον κόσμο μας σε μια ομαδική αγκαλιά.

ΟΧΙΑ είπε...

Γιώτα,
μια αγκαλιά είναι. Τόσο απλό.

Νάτα τα πουλάκια μου!