Πίσω κοράκια

|

Αφήστε ήσυχους τους καλλιτέχνες. Σταματήστε κοράκια της δήθεν δημοσιογραφίας να ξεσκίζετε αυτούς που μας έκαναν να νιώθουμε ότι υπάρχει και κάτι ουσιαστικότερο από το Εγώ μας.Αφήστε τα αηδόνια ήσυχα.

12 σχόλια:

kakalon είπε...

κάθε πουτάνα χούντα για να δικαιολογήσει το "πατρίς θρησκεία οικογένεια" βρίσκει και κάνει. Τώρα έχουμε να κάνουμε με τη χούντα των ΠΟΥΤΑΝΩΝ των μμε των μεσημεριανών και των ηλίθιων πολιτικών. Κάποτε τα ίδια έκαναν και στον Στράτο Διονυσίου. Πρέπει να φωνάξουν δυνατά οι καριόλες για να κρύψουν τις πομπές τους. Αν φωνάξουν για τον Λιδάκη δε θα ασχοληθεί κανένας με τις νόμιμες βίζιτες των εργατοπατέρων των τιβιπερσόνων και των ηλίθιων που μας πήραν σβάρνα.
Κουράγιο Μανώλη.

ΟΧΙΑ είπε...

Μιλάμε για πολύ πουτάνες! Συννελήφθηκε, πέρασε εισαγγελέα ως έπρεπε και τώρα θα δικαστεί. Η πουτάνα όμως δεν αρκείται σε αυτό. Θέλει το ξέσκισμα. Έτσι έμαθε, έτσι έπιασε "δουλειά".
Αγαπητό kakalon, η πουτάνα όλες πουτάνες τις βλέπει.
Όσο για κάτι blogεράδες που το παίζουν επαναστάτες της δημοσιογράφιας, αν τους ανταμώσεις πουθενά, πες τους να πάνε να γαμηθούν. Τα αγάμητα!

ελιτσα είπε...

Τί έγινε; πες μου..

ΟΧΙΑ είπε...

Ελίτσα,
Συννελήφθηκε ο Μανόλης Λιδάκης χθες το βράδυ με ποσότητα ναρκωτικών σε έλεγχο στο αυτοκίνητό του. Πριν φθάσει στον εισαγγελέα έχουν αρχίσει από το πρωί δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ και πουτανίτσες των τηλεοράσεων και τον έχουν ξεσκίσει. Τι για ψυχολογικά προβλήματα, τι πέθαναν οι γονείς του και δεν το ξεπέρασε, τι είχε ερωτική απογοήτευση, τι οι ποσότητες μπορεί να ήταν και για πώληση....
Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους. Η άλλη έλεγε η "show biz" και τα οι πρέζες. Ποια show biz μωρή; Ο Λιδάκης ανήκε στην show biz; Σιγά να μην ανήκει ο Περίδης, ο Μάλαμας, η Βιτάλη στο μπουρδέλο που αναφέρονται.
Δεν αντέχονται πια. Τα έχουν πάρα όλα σβάρα. Ένα ΕΣΡ δεν υπάρχει;Αλλά και αυτό ανήκει στο Λαμπράκη. Ξέχασα!

ελιτσα είπε...

Σ'ευχαριστώ για το κόπο..
Το ΕΣΡ? Η μεγαλύτερη απ'αυτές που έβρισες..π.....ες

loupasg είπε...

Και το διαδίκτυο έβαλε το χεράκι του μέσω πρωκτικών και κάποιων άλλων σκουπιδοτενεκέδων,οσο για το ΕΣΡ χαχα!ειλικρινά με πιάνουν τα γέλια σκεφτόμενος το τελευταίο "επίτευγμα" του Αυτιά!!!

ΟΧΙΑ είπε...

loupasg,
καλά είναι κάτι κουμάσια κρυφοδημοσιογράφοι στα blogs που κάνουν τις "επαναστάσεις" τους...

staxti είπε...

Oχιά τα είπες όλα δεν έχω κάτι να προσθέσω.Μόνο το στομάχι μου ανακατεύεται απ' όλους αυτούς.
Κουράγιο κι από μένα Μανώλη.

ΟΧΙΑ είπε...

"Ελάτε πουλάκια, βγάλτε την μαύρη μελάνη και βάλτε την κίτρινη". Ετσι μας έλεγαν κάποτε στις εφημερίδες. Αυτοί που θριάμβευσαν στην κίτρινη μελάνη είναι αυτοί που βλέπετε καθημερινώς.

tiktos είπε...

Γιατί;
γιατί ο Λιδάκης δεν έγραψε "επαναστατικά" τραγούδια στη χούντα
γιατί δεν ζει στην ψευτοχλίδα στο λάιφ στάιλ και δεν τρέχει πίσω από τις κάμερες
γιατί δεν βγήκε μέσα από το εξ φάκτορ
με τις "τηλεφονικές" κλήσεις και άρα δεν νοείται τραγουδιστής


πληγωμένο αηδονάκι που σου παίρνουν την ψυχή

ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ είπε...

Από φάρα που ψηφίζει να την εκπροσωπεί ο Σόμπολος, περίμενες κάτι διαφορετικό;

ΟΧΙΑ είπε...

Φοράδα,
Ν'αγιάσει το στόμα σου!

Νάτα τα πουλάκια μου!